Pogledaj JELOVNIK & Naruči
O nama
U želji da kupcima ponudimo najkvalitetnije mesne delicije, shvatili smo da će najispravniji put – onaj koji vjerodostojno prezentira nas i našu ljubav prema hrani – biti da sami pokrenemo proizvodnju na vlastitom OPG-u. U okolici Zagreba, na OPG-u Berubambi, naše svinje rastu u idiličnom okruženju i hrane se na prirodan način. Tako uzgojeno meso suši se podno južnog Velebita i blizu Novigradskog mora – kod Mataša – a taj spoj mora i kontinenta rezultirao je najukusnijim mesnim prerađevinama. Naš pršut, šokol, kobasice, pečenice, kulenova seka i drugi suhomesnati proizvodi brzo se mogu naći i na vašim stolovima, složeni na sasvim originalan način – na platama od drva hrasta i topole.
“Izvrsni proizvodi iz vlastitog uzgoja.”
Tako uzgojeno meso suši se podno južnog Velebita i blizu Novigradskog mora – kod Mataša – a taj spoj mora i kontinenta rezultirao je najukusnijim mesnim prerađevinama.
Sandra Files
Naši Najbolji Proizvodi
Najbolji način da isprobate naše proizvode je da naručite jednu od naših plata raznovrsnih suhomesnatih proizvoda.
Pršut
120 kn/kgSamo domaće uzgojeno zrelo meso, dalmatinska bura i sol – to je naš kvalitetom prepoznatljiv pršut. Poseban ‘začin’ daje mu i planinski zrak kojeg bura donese s Velebita, kao i hladno dimljenje, što rezultira okusom kojem se rado vraćate.
Panceta
110 kn/kgSvinjska potrbušnica s idealnim omjerom masnog i mesnog tkiva soli se, suši i zrije u uvjetima koji garantiraju punoću okusa. Ni previše ni premalo bijelog – taman dovoljno da uživate u tom prepoznatljivom ‘šmeku’.
Špek šokol
110 kn/kgRadimo ga od mesa svinjske potrbušine i rebra te dimimo na drvu, na otvorenim ognjištima. Okus, između ostalog, možemo zahvaliti idealnom ‘pacu’, u kojem špek nekoliko dana držimo kako bi pustio vodu i sukrvicu, ali i pravom omjeru vlage i temperature dok ga sušimo.
Šokol Buđola
140 kn/kgProizvodimo je od najkvalitetnije suhe svinjske vratine bez kosti, uz dodatak blagih začina. Naša buđola dimi se oko 75 dana, a sklad najkvalitetnijeg mesa, originalne recepture i savršenog ‘paca’, rezultira okusom koji se pamti.
Šokol Pečenica
140 kn/kgProizvodimo je od svinjskih leđa i slabine, a tradicionalnim sušenjem i zrenjem te izbalansiranim začinima, postigli smo da naša šokol pečenica nema dostojne konkurencije na tržištu.
Šokol ramstek
160 kn/kgIz bogatog asortimana OPG-a Berubambi, šokol ramstek možemo izdvojiti kao šampanjac među suhomesnatim proizvodima. Dobiven je posebnim načinom pripreme, iz kvalitetne domaće sirovine i pomno odabranih začina.
Šokol lungić
130 kn/kgDelikatesa koju samo rijetki znaju napraviti. Ponosni smo jer smo najkvalitetniji dio svinje uspjeli još malo unaprijediti, stvorivši njegovu suhu verziju, punu aroma i izbalansiranih okusa.
Dalmatinski špek
110 kn/kgPrešamo ga, stavljamo u suhi pac, dimimo i onda na kraju sve do savršenstva odradi bura. Za razliku od pancete, koja se vrlo kratko dimi, mi smo odlučili produljiti vrijeme dimljenja te dobili svojevrsni ‘hibrid’, zanimljivog okusa.
Slavonske kobasice
90 kn/kgRadimo ih od zrelog i usitnjenog svinjskog mesa i slanine kojima dodajemo samo prirodne sastojke – slatku i ljutu papriku, sol i češnjak.
Dalmatinske kobasce
90 kn/kgPrincip proizvodnje isti je kao i kod slavonske kobasice; meso se usitnjava i začinjava, s time da su dalmatinske kobasice blažeg okusa.
Kobasica od divljači
120 kn/kgSavršeno smo izbalansirali meso jelena, divlje svinje i domaće svinje te s pravom možemo reći da su ove kobasice od divljači definitivno bez konkurencije na tržištu.
Kulenova seka
150 kn/kgNajbolje svinjsko meso, očišćeno od masnog i vezivnog tkiva i začinjeno domaćom mljevenom paprikom, češnjakom i soli – jednostavno zvuči recept za ovu deliciju, no nijanse čine razliku. Na OPG-u Berubambi usavršili smo ih do detalja kako bismo vam poslužili na tržištu najbolju – kulenovu seku.
BBQ dimljeni lax care
100 kn/kgPripremamo ga i sušimo u vlastitom BBQ smokeru, u kojem ručno reguliramo temperaturu i količinu dima u komori, kako bismo dobili nutritivno najkvalitetniji proizvod.
BBQ dimljeni svinjski vrat
100 knNakon što ga dobro nasolimo i ostavimo u hladnjaku kako bi ‘višak’ vode izašao iz mišića, svinjski vrat priprema se i suši u našem BBQ smokeru, koji mu daje poseban miris i okus.
Domaća kobasica za kuhanje / pečenje
55 kn/kgBez ikakvih aditiva i konzervansa, samo čisto meso i izvrsno izbalansirani začini u prirodnom crijevu. Kobasice su izvrsne za sarmu, grah i druga variva, a možete ih i samo ‘baciti’ na tavu i uživati u brzom i zdravom obroku.
Domaća svježa roštiljka
55 kn/kgVrat, plečka, mesnata trbušina i začini! Svi koji su probali našu domaću roštiljku slažu se da smo baš pogodili pravu mjeru, jer je punog, pamtljivog okusa, a opet prihvatljiva i onima koji ne vole pretjeranu jačinu.
Domaći čvarci
110 kn/kgOd pravilnog rezanja do dodavanja ključnih sastojaka u pravom trenutku – sve u postupku pripreme čvaraka mora biti dobro isplanirano kako bismo dobili pravu hrskavost. Kad probate čvarke s OPG-a Berubambi, bit će vam jasno zašto ovu deliciju zovu – slavonskim čipsom.
Svinjska mast
15 kn/kgNa OPG-u Berubambi svinje hranimo onim što sijemo i sami pripremamo, pa je i to razlog što je naša svinjska mast boljeg okusa i mirisa od drugih. Svinjska mast godinama je bila nepravedno zapostavljena! Kad ispržite komad mesa na našoj masti, uvjerit ćete se zašto je dobro da se opet vratila u naša domaćinstva.
Previous
Next
Naruči online
Kontakt
- Francesca Tenchinija 3
- berigoj@berubambi.hr
- +385 993008503