Berubambi Logo
Šokol vratina
Šokol je delicija od mesa svinjske vratine, priprema se slično kao i pršut, a potom se stavlja u kuhano crno vino i obogaćuje začinima. Dugo smo proučavali idealne omjere, testirali, kušali…, sve dok nismo bili osobno zadovoljni i proizveli naš šokol asortiman: špek, pečenicu, buđolu, lungić i ramstek.
šokol špek
Radimo ga od mesa svinjske potrbušine i rebra te dimimo na drvu, na otvorenim ognjištima. Okus, između ostalog, možemo zahvaliti idealnom ‘pacu’, u kojem špek nekoliko dana držimo kako bi pustio vodu i sukrvicu, ali i pravom omjeru vlage i temperature dok ga sušimo.
Šokol vratina
Šokol je delicija od mesa svinjske vratine, priprema se slično kao i pršut, a potom se stavlja u kuhano crno vino i obogaćuje začinima. Dugo smo proučavali idealne omjere, testirali, kušali…, sve dok nismo bili osobno zadovoljni i proizveli naš šokol asortiman: špek, pečenicu, buđolu, lungić i ramstek.
šokol špek
Radimo ga od mesa svinjske potrbušine i rebra te dimimo na drvu, na otvorenim ognjištima. Okus, između ostalog, možemo zahvaliti idealnom ‘pacu’, u kojem špek nekoliko dana držimo kako bi pustio vodu i sukrvicu, ali i pravom omjeru vlage i temperature dok ga sušimo.
Plate

Plata (po osobi)
Suhomesnati proizvodi

Pršut cijeli (cca 10-13 kg)

Pršut narezan (vakum) (cijena za 100 g)

Pečenica šokol (cijena za 100 g)

Dalmatinska pečenica (cijena za 100 g)

Buđola šokol (cijena za 100 g)
Buđola

Špek šokol komad (cijena za 100 g)

Dalmatinski špek (cijena za 100 g)

Lungić šokol (cijena za 100 g)

Dalmatinska kobasica (cijena za 100 g)

Slavonska kobasica (cijena za 100 g)

Kobasica od divljači (cijena za 100 g)

Kulen komad (cijena za 100 g)

Kulenova seka (cijena za 100 g)

Biftek šokol (cijena za 100 g)

Ramstek šokol (cijena za 100 g)
