Home

Berubambi Logo


Naruči Online

Šokol vratina

Šokol je delicija od mesa svinjske vratine, priprema se slično kao i pršut, a potom se stavlja u kuhano crno vino i obogaćuje začinima. Dugo smo proučavali idealne omjere, testirali, kušali…, sve dok nismo bili osobno zadovoljni i proizveli naš šokol asortiman: špek, pečenicu, buđolu, lungić i ramstek.

šokol špek

Radimo ga od mesa svinjske potrbušine i rebra te dimimo na drvu, na otvorenim ognjištima. Okus, između ostalog, možemo zahvaliti idealnom ‘pacu’, u kojem špek nekoliko dana držimo kako bi pustio vodu i sukrvicu, ali i pravom omjeru vlage i temperature dok ga sušimo.

Šokol vratina

Šokol je delicija od mesa svinjske vratine, priprema se slično kao i pršut, a potom se stavlja u kuhano crno vino i obogaćuje začinima. Dugo smo proučavali idealne omjere, testirali, kušali…, sve dok nismo bili osobno zadovoljni i proizveli naš šokol asortiman: špek, pečenicu, buđolu, lungić i ramstek.

šokol špek

Radimo ga od mesa svinjske potrbušine i rebra te dimimo na drvu, na otvorenim ognjištima. Okus, između ostalog, možemo zahvaliti idealnom ‘pacu’, u kojem špek nekoliko dana držimo kako bi pustio vodu i sukrvicu, ali i pravom omjeru vlage i temperature dok ga sušimo.

Plate


Plata (po osobi)
Plata (po osobi)
8 EUR
20 dkg raznih suhomesnatih porizvoda i sireva, domaća lepinja, razne dekoracije (cherry rajčice, masline, suhe smokve itd.)

Suhomesnati proizvodi


Pršut cijeli (cca 10-13 kg)
Pršut cijeli (cca 10-13 kg)
25 EUR
Samo domaće uzgojeno zrelo meso, dalmatinska bura i sol – to je naš kvalitetom prepoznatljiv pršut. Poseban 'začin' daje mu i planinski zrak kojeg bura donese s Velebita, kao i hladno dimljenje, što rezultira okusom kojem se rado vraćate

Pršut narezan (vakum) (cijena za 100 g)
Pršut narezan (vakum) (cijena za 100 g)
5 EUR
Samo domaće uzgojeno zrelo meso, dalmatinska bura i sol – to je naš kvalitetom prepoznatljiv pršut. Poseban 'začin' daje mu i planinski zrak kojeg bura donese s Velebita, kao i hladno dimljenje, što rezultira okusom kojem se rado vraćate

Pečenica šokol (cijena za 100 g)
Pečenica šokol (cijena za 100 g)
2.3 EUR
Proizvodimo je od svinjskih leđa i slabine, a tradicionalnim sušenjem i zrenjem te izbalansiranim začinima, postigli smo da naša šokol pečenica nema dostojne konkurencije na tržištu

Dalmatinska pečenica (cijena za 100 g)
Dalmatinska pečenica (cijena za 100 g)
2.3 EUR
Proizvodimo je od svinjskih leđa i slabine, a tradicionalnim sušenjem i zrenjem te izbalansiranim začinima, postigli smo da naša dalmatinska pečenica nema dostojne konkurencije na tržištu

Buđola šokol (cijena za 100 g)
Buđola šokol (cijena za 100 g)
2.3 EUR
Proizvodimo je od najkvalitetnije suhe svinjske vratine bez kosti, uz dodatak začina. Naša buđola zrije oko 75 dana, a sklad najkvalitetnijeg mesa, originalne recepture i savršenog 'paca', rezultira okusom koji se pamti

Buđola
2.3 EUR
Proizvodimo je od najkvalitetnije suhe svinjske vratine bez kosti, uz dodatak začina. Naša buđola zrije oko 75 dana, a sklad najkvalitetnijeg mesa, originalne recepture i savršenog 'paca', rezultira okusom koji se pamti

Špek šokol komad (cijena za 100 g)
Špek šokol komad (cijena za 100 g)
1.7 EUR
Radimo ga od mesa svinjske potrbušine i rebra te dimimo na drvu, na otvorenim ognjištima. Okus, između ostalog, možemo zahvaliti idealnom 'pacu', u kojem špek nekoliko dana držimo kako bi pustio vodu i sukrvicu, ali i pravom omjeru vlage i temperature dok ga sušimo

Dalmatinski špek (cijena za 100 g)
Dalmatinski špek (cijena za 100 g)
1.7 EUR
Prešamo ga, stavljamo u suhi pac, dimimo i onda na kraju sve do savršenstva odradi bura. Za razliku od pancete, koja se vrlo kratko dimi, mi smo odlučili produljiti vrijeme dimljenja te dobili svojevrsni 'hibrid', zanimljivog okusa

Lungić šokol (cijena za 100 g)
Lungić šokol (cijena za 100 g)
2.5 EUR
Delikatesa koju samo rijetki znaju napraviti. Ponosni smo jer smo najkvalitetniji dio svinje uspjeli još malo unaprijediti, stvorivši njegovu suhu verziju, punu aroma i izbalansiranih okusa

Dalmatinska kobasica (cijena za 100 g)
Dalmatinska kobasica (cijena za 100 g)
1.7 EUR
Princip proizvodnje isti je kao i kod slavonske kobasice; meso se usitnjava i začinjava, s time da su dalmatinske kobasice blažeg okusa

Slavonska kobasica (cijena za 100 g)
Slavonska kobasica (cijena za 100 g)
1.7 EUR
Radimo ih od zrelog i usitnjenog svinjskog mesa i slanine kojima dodajemo samo prirodne sastojke - slatku i ljutu papriku, sol i češnjak

Kobasica od divljači (cijena za 100 g)
Kobasica od divljači (cijena za 100 g)
1.7 EUR
Savršeno smo izbalansirali meso jelena, divlje svinje i domaće svinje te s pravom možemo reći da su ove kobasice od divljači definitivno bez konkurencije na tržištu

Kulen komad (cijena za 100 g)
Kulen komad (cijena za 100 g)
4.2 EUR
Najbolje svinjsko meso, očišćeno od masnog i vezivnog tkiva i začinjeno domaćom mljevenom paprikom, češnjakom i soli – jednostavno zvuči recept za ovu deliciju, no nijanse čine razliku. Na OPG-u Berubambi usavršili smo ih do detalja kako bismo vam poslužili na tržištu najbolji kulen

Kulenova seka (cijena za 100 g)
Kulenova seka (cijena za 100 g)
2.5 EUR
Najbolje svinjsko meso, očišćeno od masnog i vezivnog tkiva i začinjeno domaćom mljevenom paprikom, češnjakom i soli – jednostavno zvuči recept za ovu deliciju, no nijanse čine razliku. Na OPG-u Berubambi usavršili smo ih do detalja kako bismo vam poslužili na tržištu najbolju – kulenovu seku

Biftek šokol (cijena za 100 g)
Biftek šokol (cijena za 100 g)
4.2 EUR
Ovaj najmekaniji i najcjenjeniji komad mesa prvo začinimo 'po našoj mjeri', ostavimo neko vrijeme da odstoji, uz stalno okretanje, a potom ga dimimo u nekoliko navrata (uz obveznu pauzu između dimljenja). Vrhunska sirovina, originalna receptura i rezultat - sasvim poseban užitak za nepce

BBQ Dimljeni lax care (cijena za 100 g)
BBQ Dimljeni lax care (cijena za 100 g)
2 EUR
Pripremamo ga i sušimo u vlastitom BBQ smokeru, u kojem ručno reguliramo temperaturu i količinu dima u komori, kako bismo dobili nutritivno najkvalitetniji proizvod

Suđuk (cijena za 100g)
2 EUR
Kombinacija kobasice goveđeg i ovčjeg mesa za pripadajućim začinima